Review: Dove Bodylotion Go Fresh

Ik ben echt super tevreden over deze heerlijke lotion. Hierdoor is mijn huid echt zacht geworden en hij ruikt heerlijk. Het is echt fijn dat de geur niet enorm sterk is, maar toch lang blijft hangen. Ik vind de fles eigenlijk ook erg mooi, het ziet er fris en fruitig uit! Ik dacht eerst dat dit nog al zou tegen vallen omdat ik de nieuwe geurtjes soms een beetje té vind.

Dit viel dus heel erg mee. Ik heb de deo hier van ook meteen gekocht! Ik had eigenlijk een andere geur verwacht, veel zoeter. Dit is echt heerlijk fris. Dat komt vast door de lemon verbena. Ik heb heel erg lang gedaan met deze lotion terwijl ik elke dag mijn benen helemaal insmeer.

Een gelaagde aankoop dus! Je kunt hier ook leuke pakketjes van krijgen om aan iemand te geven. Ik vind deze lotion alleen best duur, ook al is de fles groot. Maar het is het wel waard!

dove

Ah 7,11

Authored by: Celine

Geef een reactie