Review: Weleda wilde Rozen verwendouche

Het was eens tijd om iets nieuws te proberen, en gelukkig kon dat! Deze verwendouche heb ik namelijk als cadeautje gekregen, perfect dus om eens eventjes lekker te testen. Ik koop eigenlijk nooit producten van Weleda omdat ik ze meestal best duur vind. Het is natuurlijk wel zo dat de producten van Weleda ‘eerlijk’ en ‘natuurlijk’ zijn.

Ik vind de verpakking eigenlijk heel erg leuk. Omdat het een super felle kleur heeft zou ik  hem sneller kopen en gebruiken. Toen ik de douchegel wilde testen was ik erg verrast. Je zou namelijk denken dat het doorzichtig is, net als de meeste douchegel. Dat was niet zo, deze douchegel is wit en best heel erg dun. Het ruikt wel heel erg heerlijk en er komt veel schuim af. Ik heb het idee dat je er maar een klein beetje van hoeft te gebruiken. Een tube gaat dus lang mee! Ik was heel erg tevreden. Dit product is echt wel aan te raden! Misschien wel leuk voor op een verlanglijstje.

weleda

fairproductsplaza.nl € 7,99

Authored by: Celine

There is 1 comment for this article

Geef een reactie