Rihanna x Tush Magazine

Bijna onherkenbaar in haar zilveren/grijze pruik staat Rihanna op de cover van Tush Magazine. Als iemand het cool kan laten lijken is het zeker Rihanna wel.

Ondanks dat Rihanna een korte muziek break heeft is ze nog wel overal te zien in de mode wereld. Ze was laatst te zien in de Vogue Brazil, W Magazine, ze poseerde naakt voor Lui Magazine en nu is ze te zien op de cover van het Duitse Tush Magazine.

Tush Magazine is een Duits magazine dat bekend staat in Duitsland voor altijd de beste fashion nieuwtjes en trends die niet altijd erg typisch zijn. Sinds 2006 is Tush erg bekend in Duitsland en gaat de inhoud verder dan alleen de normale fashion items en ‘seasonal’ looks. Het onderscheidt zich echt van de andere fashion bladen in Duitsland.

De fotoshoot is geheel gedaan met éen dezelfde look: ze ziet eruit als een godin van een andere planeet met haar zilveren pruik, ‘bevroren’ wenkbrauwen en witte vleugels met veren erin. De foto’s zijn gemaakt in de woestijn van Nevada… hot! De foto’s zijn gefotografeerd door Gomillion & Leupold en gestyled door Nadia Rath.

Rihanna was erg enthousiast over deze fotoshoot en tweette bijn alle shots. “My first ever #TUSHmagazine cover!!” aldus Rihanna.

Deze uitgave van Tush Magazine komt op 18 september uit in Duitsland, maar voor nu hebben we een klein voorproefje van Rihanna haar spetterende fotoshoot hieronder.

rihanna-tush-1 rhinna-tush-008-recroprhinna-tush-006rihanna-tush-3 rihanna-tush-4