Rihanna uit de kleren voor Esquire

Op Instagram zien we sinds een paar dagen weer foto’s van Rihanna voorbij komen, en met haar terugkeer naar Instagram lijkt het alsof we Rihanna ineens overal zien! Ze poseerde in haute couture voor Elle’s decembernummer, en nu is de Barbadiaanse zangeres ook in het tijdschrift Esquire te bewonderen, maar dit keer zijn er geen haute couture maar juist veel nietsverhullende outfits.

Misschien ken je het blad Esquire niet zo goed, en dat is eigenlijk niet raar. Esquire is een blad dat zich voornamelijk¬†op mannen tussen de 20-49 jaar die vooral interesse hebben in gadgets, auto’s, sport, eten en drinken en natuurlijk foto’s van mooie vrouwen. IN december is Rihanna uitgekozen als mooie vrouw voor in de Engelse Esquire. Ook voegt ze iets toe aan het thema eten en drinken van het tijdschrift, in het december nummer deelt Rihanna persoonlijke recepten voor onder andere rum punch en shepherd’s pie.

Zoals we al zeiden is Rihanna in Esquire niet in haute couture looks te zien. De zangeres draagt in verschillende shots enkel een laaghangende jeans en verder niks. Op bijna de helft van de foto’s is Rihanna topless te zien. En ook is er een foto van Rihanna met een douchekop in een pose die misschien niet iedereen zal waarderen…

Wat vind jij van deze gewaagde fotoshoot van Rihanna in Esquire?

rihanna

rihanna1

rihanna2

rihanna3

rihanna4

Rihanna / Esquire