River Island opent nieuwe store in Rotterdam

Voor de River Island fans onder ons hebben we goed nieuws! De Britse winkel keten opent héél binnenkort een nieuwe winkel in winkelcentrum Alexandrium  in Rotterdam en wel op 23 maart! De winkel heeft een oppervlakte van 420 m2 en heeft een vintage uitstraling. Zo komt er een houten voorgevel, architectonische bogen in het pand, een op maat gemaakte kroonluchter en wordt er vintage tapijt als wandbekleding gebruikt. Dit alles zorgt voor een rough luxe, vintage feeling wat natuurlijk perfect past bij de Britse keten! River Island heeft namelijk een groot aanbod van kleding waarvan een groot deel toch wel kleding is met een vintage tintje. Verder staat River Island bekend als een stylish en betaalbare winkel en daarom is River Island zeker een van de favorieten van veel Fashion lovers. River Island biedt een enorm assortiment aan met zowel stoere als vrouwelijke kleding maar daarnaast bieden ze ook altijd een Party kleding lijn aan!

 

River Island biedt een assortiment voor zowel vrouwen, mannen als kinderen. En ook het aanbod in accessoires en schoenen is reusachtig! Je zou hier zo een hele garderobe kunnen aanschaffen. Naast de winkel in Amsterdam, Antwerpen en Rotterdam hebben ze een Online shop waar je het hele assortiment kunt bestellen. De store die binnenkort geopend wordt is dus de tweede winkel in Rotterdam.

Al eerder kon je terecht bij de River Island store op het Binnenwegplein. In de nieuwe River Island store wordt het hele mannen en vrouwen assortiment in kleding, schoenen en accessoires aangeboden. Het is zeker een must om deze winkel binnenkort gauw eens te bezoeken en op 23 maart tijdens de opening zijn er zelfs een aantal leuke aanbiedingen, so be there!

Het adres van de nieuwe River Island store in Rotterdam:
Poolsterplein 155c
3067 KZ
Alexandrium
Rotterdam

 

Authored by: Tara