Ro-Zu kleding

Ro-zu kleding wordt in vele webshops verkocht. Het merk heeft geen eigen webshop maar verkoopt dus kleding aan winkels. Het is makkelijk te zien dat dit geen saai merk is. Het super opvallend en vrolijk. Er wordt enorm veel gebruik gemaakt van kleuren, printjes van onder andere dieren, combinaties en gekke details.

Een voorbeeld van een super opvallend kledingstuk is deze blazer. Hij is niet alleen in deze kleur te koop, maar ook in blauw, groen, zwart en knal roze. Dit zijn net als deze oranje achtige kleur opvallende kleuren. Deze blazer ziet er niet zo uit als andere doorsnee blazers. Door de zwarte rits en de mooie kraag krijgt de blazer een aparte uitstraling. De prijs van deze blazer is ook niet enorm hoog. Afhankelijk van op welke site je de blazer koopt betaal je 78 tot 128 euro voor deze blazer.

Deze panterprint legging is ook niet onopgemerkt gebleven. Het is ook wel heel erg vreemd als je dit niet ziet. Dit is weer een heel ander kledingstuk dan de blazer. We kunnen ons eigenlijk niet zo goed voorstellen dat dit van het zelfde merk is. De blazer straalt meer klasse en vrolijkheid uit dan deze legging. Deze legging kan misschien wel heel erg leuk staan, maar dan moet je wel heel erg goed weten hoe je kleding moet combineren. Deze legging zal bij veel kledingstukken namelijk vreemd staan. De legging is ook nog niet eens erg goedkoop. Voor dit panterpintje betaal je ongeveer 50 euro.

Het merk heeft naast leggings en colberts ook nog jurken. De jurken zien er best net uit, en ze zijn verkrijgbaar met verschillende printjes. Zo is er een zwarte lange jurk te koop met witte kleine bloemetjes. Dit is vrolijk, maar ook netjes tegelijk. Met een vrolijke colbert kun je dit goed combineren en voor verschillende gelegenheden gebruiken.

annavantoor.nl

Authored by: Redactie