Rode jurken voor kerst

Het is bijna kerst! Erg leuk allemaal, maar natuurlijk ook een beetje stressvol. Stop maar met zoeken naar de perfecte jurk, want hier staan super mooie rode jurken die perfect zijn voor kerst. Al deze jurken zijn erg verschillend, sommige zijn sexy en andere vooral elegant.

Deze jurk is erg opvallend, dit komt vooral door de glitters en de uitstaande onderkant. Als je mooie benen hebt, en deze wilt laten opvallen moet je zeker dit jurkje aantrekken. Ik vind het erg mooi dat de glitters niet alleen op het jurkje zelf zitten, maar dat ze ook nog doorlopen naar de bandjes.

Deze jurk is veel minder opvallend dan de eerste jurk. Hier zitten geen glitters op, geen opvallende bandjes en het is geen apart model. Dit is een elegante en nette jurk. Ik vind het erg passend dat deze jurk rood is, omdat hij anders misschien een beetje saai kan worden. Deze jurk kun je gebruiken voor veel verschillende gelegenheden, erg handig.
Dit jurkje is super sexy, dit komt vooral door het kant maar ook zeker door de vorm. Het jurkje is erg kort, maar de bovenkant is niet heel erg laag. Hierdoor blijft het jurkje een beetje in verhouding.

Dit jurkje moet wel echt bij je passen, anders kun je je misschien een beetje over de top voelen. Als je hem eenmaal aan hebt, ben je verzekerd van een zelfverzekerd gevoel. Bij dit jurkje hoef je niet te veel sieraden om te hangen, omdat het anders te veel wordt. De jurk is op zich zelf al erg mooi en opvallend genoeg.

Deze jurk lijkt een beetje op de eerste. De kleur van deze jurk is alleen donkerder en de glitters zijn in de zelfde kleur als het jurkje zelf. Het ziet er uit als een geheel en ik vind de bovenkant erg mooi. Het ziet er elegant en vrouwelijk uit dat het jurkje geen bandjes heeft.

Bij deze jurk zou je een mooie ketting om kunnen doen, dit staat mooi omdat de jurk geen bandjes heeft en omdat hij erg laag is. De ketting kan super groot en over de top zijn omdat de jurk vrij eenvoudig is.

 

nelly.com

Authored by: Redactie