Rode vans combineren

Rood is dé kleur van dit moment. Het is dan ook niet voor niets dat de kleur overal in de winkels te zien is. Zowel onder de accessoires als onder de kleding is de kleur niet meer weg te denken, maar ook onder de schoenen is de kleur erg in populariteit aan het stijgen! Dat heeft ook een reden. Rood is namelijk een erg mooie kleur. De kleur straalt veel kracht en gevoel uit en is daarom ook een echte must have! Ook is de kleur erg vrolijk en zomers waardoor de kleur vooral te zien is in de zomer mode.

Ga dit seizoen voor een mooi paar vans! Je hebt vast al wel een paar vans in je kast liggen, maar heb jij ook al een rood paar? Rode vans zijn erg hip en zie je ook niet zo heel erg veel. De kleur is onder de vans net iets minder gebruikelijk, waardoor je er erg uniek uit ziet met rode vans aan.

Naast dat vans heel erg leuk staan zitten ze ook nog eens heerlijk! Je kan ze daarom ook goed gebruiken wanneer jij een dagje een stad wilt bezoeken of gewoon een lange wandeling wilt maken. De vans zitten als echte sneakers en staan als gympen. De stof is lekker luchtig waardoor de schoenen niet snel te warm zijn.

Het combineren van rode vans wil nog wel eens fout gaan. Je wilt niet weten wat voor rare combinaties er soms met rode vans worden gemaakt. Allemaal erg zonde, want zo moeilijk hoeft het helemaal niet te zijn! Waar je vooral op moet letten is dat de kleuren niet met elkaar gaan vloeken. Draag je rode vans? Draag dan geen andere kleding in het rood tenzij je er zeker van bent dat deze kleuren identiek aan elkaar zijn.

Kleuren die erg mooi bij rood staan zijn wit en geel. Geel en rood is een hele zomerse vrolijke combinatie!

Hebben!

Een echte must have!

weheartit.com

Authored by: Redactie