Rode Vans met studs

Iedereen heeft eigenlijk wel een paar sneakers in de kast liggen, en dit zijn natuurlijk schoenen die je makkelijk kunt combineren met verschillende kledingstukken. Misschien heb je nog een paar Vans liggen waar je helemaal niks meer mee doet.

Misschien is het een idee om je rode Vans te pimpen met studs? Je ziet tegenwoordig zo veel trendy kleding en schoenen die net even wat hipper en persoonlijker zijn door het aanbrengen van studs. En het aanbrengen van die studs op je rode Vans is helemaal niet moeilijk. Het enge wat je eigenlijk nodig hebt is een heat gun, een soort pen waarvan de tip heel erg heet wordt, en de studs die je leuk vindt. Bedenk een patroon of vind een leuke manier van versieren online, en je kan beginnen. Deze materialen vind je waarschijnlijk wel in de dichtstbijzijnde hobbywinkel  en ik ben laatst zelfs geslaagd bij de Action! Om je alvast een beetje op weg te helpen heb ik hier al een aantal trendy voorbeelden van rode Vans met studs voor je gevonden.

Deze rode Vans zijn voorzien van hele grove vierkante studs op zowel de binnenkant van de tong van de schoen, die daardoor naar voren valt, als de achterkant van de schoen zelf.

Door willekeurig een paar bronskleurige studs op de neus van de schoen te plaatsen bereik je een hip casual effect, dat je oude rode Vans net even weer wat hipper maakt.

 

 

Je kunt de neus van je rode Vans natuurlijk ook gewoon laten voor wat het is en juist alleen de zijkant voorzien van  in dit geval zilverkleurige studs. Of je zou natuurlijk ook gewoon allebei kunnen doen als je dat leuk vindt.

En als je toch wat studs over hebt, waarom dan niet zowel de voor- als de achterkant rijkelijk voorzien? Zo zie je, je kunt alle kanten op met studs op je Vans, geef er gewoon je eigen draai aan.

Authored by: Redactie