Rok peplum

Op zoek naar een nieuwe rok? Ga dan voor een peplum rok! Je kent de rokjes vast wel. Van die rokjes met schattige plooitjes. Deze zijn dit seizoen namelijk erg in de mode. Je ziet dan ook veel peplum kleding in de winkels liggen momenteel.

Ga voor een lekker kort rokje. Op die manier kan jij veel van je figuur laten zien en weet jij zeker dat je benen niet ongezien zullen blijven. Ben jij niet zo zeker over jou figuur en dan met name jou benen? Geen paniek! Koop een paar mooie hoge pumps en je zult direct zien dat het enorm afslankt en dat je benen veel langer en dunner lijken. Zeker een aanrader dus, want welke vrouw wil dat nou niet?

De rokken met print zijn ook erg trending momenteel. Ga dus voor een leuke print, maar houd het subtiel. Je wilt niet de uitstraling hebben van een clown, maar iets elegants uitstralen. Subtiel is dan ook jou nieuwe sleutelwoord. Daarnaast zijn de kleuren van deze rok ook vrij neutraal waardoor de rok makkelijk te combineren is met andere kleuren en je weinig risico loopt op kleuren die bij elkaar gaan vloeken.

Deze rok is een van mijn favorieten. Ik ben er een hele grote fan van en dat komt met name door de print, want oh wat is die mooi! Voor het beste resultaat moet je de rok combineren met een zwarte luchtige blouse die je in de hoge rok stopt. Dit staat erg vrouwelijk, chique en elegant. Ook leuk om te dragen naar een feestje!

Houd jij niet zo van al die printjes? Dan kan je natuurlijk ook voor een effen zwart model gaan. Draag er dan wel een fleurig zomer shirtje met een printje op. Anders wordt het geheel al snel saai en dat wil jij natuurlijk niet. Deze combinatie staat erg leuk!

Deze rok moet jij gewoon in je kast hebben liggen!

Wauw!

weheartit.com

Authored by: Redactie