romantische date

Een romantische date is best moeilijk te verzinnen soms. Dat komt omdat je er waarschijnlijk te lang en te moeilijk over na gaat denken. Eigenlijk kan het heel erg makkelijk zijn. Je hoeft je echt niet heel erg uit te sloven, het gaat namelijk niet alleen maar om wát je doet. Het gaat meer om hóe je doet. Als je iets super tofs hebt georganiseerd en je doet heel erg chagrijnig is het helemaal niet leuk meer.

Hoe je over komt is dus heel erg belangrijk. Er zit natuurlijk wel verschil tussen de eerste date en een twintigste date, maar ze moeten eigenlijk allemaal speciaal zijn. De eerste date is meestal een van de moeilijkste dates omdat je de gene waarmee je op date gaat waarschijnlijk nog niet zo goed kent. Dan is het altijd handig om rustig te beginnen.

Als je tijdens je eerste date al aan komt zetten met bergen cadeaus, eten, drinken en ander dure dingen is het de tweede keer nog veel moeilijker. De gene waar mee je op date gaat kan hier trouwens ook een beetje van schrikken. Het kan ook speciaal zijn als het minder over de top is.

Een lekker flesje wijn met aardbeien is eigenlijk altijd wel romantisch. Je ziet het natuurlijk veel in films, maar het is in het echt ook erg leuk en meestal ook erg lekker. Je kunt het dan gezellig maken op een leuk plekje en lekker samen even iets gaan drinken.

Bloemen zijn ook altijd goed, tenzij iemand natuurlijk allergisch is. Rozen zijn bloemen die de meeste mensen wel romantisch vinden. Je kunt bijvoorbeeld bloemen neer zetten op de plek waar je date is, maar je kunt ook gewoon een keer een mooie bos geven. Dat kan bijvoorbeeld na de date.

Het is ook erg leuk om iets te gaan doen in plaats van alleen maar zitten. Bij een eerste date is het leuk om iets te doen waarbij je ook wel een beetje kunt praten. Als je naar de bioscoop gaat kun je echt niet zo veel zeggen, maar in een bootje wel! Het is ook nog eens romantisch, vooral als het lekker weer is.

Een wandeling door een mooi park is ook erg leuk, misschien kun je op het einde lekker gaan picknicken!

weheartit.com

Authored by: Redactie