Ronde zonnebril

Van zonnebrillen kan je als vrouw simpelweg niet genoeg hebben. Zonnebrillen zijn een echte must voor de zomer. Ze kunnen jou look net dat beetje extra’s geven en je look helemaal afmaken! Daarnaast is het ook verstandig om een zonnebril te dragen wanneer de zon erg fel is. Anders is het heel slecht voor je ogen. Maar voor wat voor soort zonnebril ga jij nou?

Ik zou je willen aanraden te gaan voor een zonnebril met ronde glazen. Het is je vast al wel opgevallen dat deze zonnebrillen weer erg in de mode zijn. Je ziet ze overal weer in de winkels liggen. Ik zeg expres weer, want deze zonnebrillen zijn lang geleden namelijk ook erg in de mode geweest.

Deze zonnebril is erg schattig en klein. Hij is dan ook makkelijk mee te nemen, maar wel erg breekbaar. Pas dus wel goed op met het meenemen van zonnebrillen in tassen bijvoorbeeld. De kans dat er dan een keer een pootje afbreekt is erg groot en dat zou natuurlijk heel erg zonde zijn.

Zoals je ziet maakt deze zonnebril deze look helemaal compleet. Een zonnebril staat van zichzelf altijd al erg zomers en vrolijk. Maar je kan zonnebrillen niet altijd dragen. Wanneer jij naar een nette gelegenheid gaat is het bijvoorbeeld erg ongepast om een zonnebril te dragen. Zo kunnen mensen je namelijk niet aan kijken.

Ook deze zonnebril vind ik persoonlijk erg leuk. Het bloemen patroon op de zonnebril staat heerlijk zomers en vrolijk. Pas wel op met het combineren van deze zonnebril. Deze kleuren kunnen namelijk best wel snel gaan vloeken met de kleuren van je kleding en dat wil jij natuurlijk niet.

Het model van deze zonnebril is ook heel erg leuk. Daarnaast zorgt het kleurtje van deze zonnebrillen ervoor dat de brillen lekker opvallen. Met deze zonnebrillen mag jij dan ook zeker gezien worden en zal je ook gezien worden! Klinkt je dat niet als muziek in de oren?

Of ga voor deze stoere zonnebril.

weheartit.com

Authored by: Redactie