Rosie Huntington-Whiteley voor Elle UK

Rosie Huntington-Whiteley keert voor de vierde keer terug naar Elle UK cover. In het magazine zelf is ze op maar liefst op 16 pagina’s te zien. Hierin showt ze veel verschillende lente outfits van merken tot Celine tot Miu Miu.

Het Britse model was eerder al te zien op de cover van het magazine. Maar nu zijn ook de andere foto’s uitgebracht. Het model, die tevens entrepreneur en actrice is werd op de foto gezet in het zonnige Los Angeles door fotograaf Kai Z Feng. Op de cover van het magazine heeft ze een prachtige outfit van Miu Miu aan en op de andere foto’s zien we merken als Celine, Prada, Giorgio Armani, Burberry en Dolce & Gabbana. Rosie heeft overigens ook haar eigen luchtje die ‘Rosie for Autograph’ heet. Deze zal later dit jaar uitkomen bij Marks & Spencer.

Rosie neemt voor het interview de interviewer mee voor een wandeling en daarna zijn ze wat gaan drinken. Ze is blij dat ze niet doet aan een strikt dieet: “I never want to be that girl at the table, pushing around a salad and looking miserable.” Voor Rosie gaat het puur om het werk en wat ze ervan kan opbouwen en leren. Velen zijn verbaasd dat deze knappe vrouw nog geen rijke man heeft. “That’s never been it for me,” zegt Rosie. “I’m an ambitious girl. I love to work, and it makes me feel good. I like to make something of my own. It’s a huge opportunity, so it’s like: ‘What can I build from this for when I don’t want the limelight any more?'”

Bekijk hieronder de foto’s van de shoot.

rosie-huntington-whiteley-spring-fashion-looks01rosie-huntington-whiteley-spring-fashion-looks09rosie-huntington-whiteley-spring-fashion-looks03rosie-huntington-whiteley-spring-fashion-looks04rosie-huntington-whiteley-spring-fashion-looks05rosie-huntington-whiteley-spring-fashion-looks06rosie-huntington-whiteley-spring-fashion-looks07rosie-huntington-whiteley-spring-fashion-looks08