Roze kleding voor de lente

Roze blijft nog even in de mode. Je ziet deze kleur weer volop terug komen in de lente collectie van vele winkels. Deze kleur is samen met mintgroen, zandkleur en fel blauw een van de veel verkochte kleuren. Roze wordt al lang niet meer gedragen door alleen maar vrouwen. Mannen hebben ook erg veel roze items in hun  kast hangen.

Het staat namelijk bijna bij iedereen! Roze is ook nog een super vrolijk en er zijn verschillende tinten. Dus wat is het nadeel? Ik ben zelf ook echt een fan van deze kleur. Roze is altijd handig om in je kledingkast te hebben. Roze is makkelijk te combineren, maar je ziet er ook nooit saai uit met deze kleur.

Dit jurkje van Fever London IVY is super schattig. Het doet me meteen aan de lente denken als ik naar dit jurkje kijk. Hij is erg vrolijk en hij heeft en vrouwelijke uitstraling. Ik vind het leuk dat de bovenkant van de jurk niet zo standaard is. Het is leuk bedacht dat er één bandje is die helemaal vrolijk gemaakt is door de bloemetjes. De lengte van het jurkje is ook precies goed. Deze kleur roze is erg licht, maar dat past wel goed bij dit item.

Een bh is erg belangrijk. Dit is namelijk de basis van je outfit. Als je je goed voelt in je ondergoed, voel je je waarschijnlijk ook veel beter in je outfit. Daarom vind ik deze bh van Triumph zo leuk. Deze bh heet blossom, echt een mooie kleur. Hij is niet te donker en niet te licht. Een sexy en vrouwelijke bh. Ik vind het ook erg leuk dat er gebruik is gemaakt van roze kant. Dit maakt het nog leuker en vrolijker.

In de lente kan het nog steeds erg koud zijn. Daarom is dit fijne maar dunne truitje erg handig. Deze kleur is weer heel anders dan de andere roze items. Deze kleur is een beetje warm. Ik vind het grappig dat er zwarte bolletjes op de mouwen zitten. Dat geeft een beetje humor aan je outfit. Deze truitjes zijn ook erg populair op dit moment.

zalando.nl

Authored by: Redactie