Roze kleuren en bloemetjes print

Deze lente en zomer krijgen we weer een super leuke nieuwe trend. Ik heb het over roze en bloemetjes. Er zijn heel veel kledingstukken en accessoires te koop in de kleur roze en ook bloemetjes zie je in overvloed in de winkels. Dat is natuurlijk super vrolijk en schattig. Als dit een beetje te veel van het goede is, kun je deze items natuurlijk ook combineren met stoere items. Dan krijg je een perfecte combinatie van verschillende trends.

meidenblog.nl

Het kan juist ook heel erg leuk staan als je roze met bloemetjes gaat combineren. Je hoeft er dan echt niet meteen als een prinses uit te zien. Veel mensen vinden roze met bloemetjes namelijk een beetje een verkeerde combinatie. Als je bij roze of bloemetjes de kleuren donkergrijs, donkerblauw of zwart draagt dan ziet het er meteen heel anders uit. Een kleur die je beter niet bij roze en bloemetjes kun dragen is wit of geel. Dan wordt het wel heel erg licht en schattig.

stoute-schoenen.nl

Er zijn bijvoorbeeld heel veel leuke skinny jeans te koop met bloemen. Deze jeans hebben dan een zwarte of grijze basis kleur. De bloemen komen dan erg mooi uit en het ziet er stoer en vrouwelijk tegelijk uit. Hierbij zou je dan een pastelroze shitje kunnen dragen met een stoer zwart leren jasje en hakken met studs. Dit is een leuke outfit die helemaal in de mode is en schattig maar ook stoer is. Wat wil je nog meer?

meidenblog.nl

Je kunt het natuurlijk ook omdraaien. Je kunt bijvoorbeeld donkere kleding aan trekken met gekleurde hakken en bloemetjes accessoires zoals een sjaal en een tas. De accessoires vallen dan heel erg op. Je kunt ook bloemetjes met bloemetjes combineren. Je hoeft dus niet per see de zelfde printjes te gebruiken. Alles kan dit seizoen. Er zijn ook erg veel slippers te koop met bloemetjes print, maar er zijn ook veel sandaaltjes met bloemen er op. Het is dan geen print, maar gewoon versiering.

fantasia-shops.nl

Een donkergrijze skinny jeans of een zwart shortje met een blouse of hemdje met bloemetjes is ook super leuk. Kleuren maken je outfit veel vrolijker, ze passen bij iedere haar en huiskleur en ze blijven ook nog wel even in de mode. Eigenlijk alleen maar voordelen dus! Ga lekker combineren en maak er een vrolijke lente en zomer van.

Authored by: Redactie