Musthave: roze slip on sneakers

Het is weer tijd voor een echte musthave, die je niet aan je voorbij mag laten gaan! De musthave van vandaag zie je veel voorbij komen dit seizoen en we kunnen er niet om heen, de slip on sneakers. Slip on sneakers zijn een echte trend, die je zeker moet shoppen voor deze zomer. Wij kwamen hele leuke roze slip on sneakers tegen in de nieuwe collectie van Mode Musthaves.

Wij van de redactie zijn helemaal weg van deze vrolijke schoentjes. Slip on sneakers zijn lekker makkelijke instappertjes en erg comfortabel. Geen pijnlijke of warme voetjes met deze vrolijke zomerschoentjes. Deze slip on sneakers hebben een brede witte zool en een lekker vrolijk roze kleurtje, wat ze extra zomers maken. Deze vrolijke schoentjes passen onder bijna elke zomerse outfit. Van onder en high waisted denim short met bloemen top tot onder een grijze maxi rok met split en witte mouwloze top. We love it!

Hebben jullie al slip on sneakers geshopt voor dit seizoen? Zo niet, dan zou ik maar heel gouw een paar shoppen! Bekijk de leuke instappertjes met printjes hieronder en shop hem snel online bij Mode Musthaves voor €27,50.

nieuwe_productfoto_s0013

Mode Musthaves. €27,50.