Ruim je kledingkast op

Ik heb afgelopen week mijn kledingkast maar een opgeruimd. Ik kwam van alles tegen waarvan ik niet eens meer wist dat ik het had. Echt raar dat je steeds maar weer nieuwe dingen koopt en dan super snel vergeet wat je eigenlijk al hebt. Sommige dingen waren al super oud, maar nu ondertussen weer in de mode.

Ik kwam ook kledingstukken tegen die ik al heel erg lang kwijt was of zelfs dingen die ik van een vriendin geleend had. Ik was wel opgelucht toen alles lekker opgeruimd was. Je kunt dan weer helemaal beginnen met een frisse start.

De kleding die ik vergeten was heb ik allemaal in een zak gedaan en in een container voor de derde wereldlanden gedaan. Dan heeft iemand anders er ook nog eens iets aan. Echt zonde als dat zo in je kast aan het wegrotten is. Je kunt ook zo iets leuks maken zoals hier onder natuurlijk.

kastopruimen2

Authored by: Celine

Geef een reactie