Ruzie maken in relatie tips

Er zijn duidelijke stappen die we kunnen doen om je boosheid te verminderen. En om een nieuw hoofdstuk beginnen en een positieve relatie zowel onszelf en anderen te bouwen , is het noodzakelijk om deze te starten .

Hier zijn een paar stappen men kan nemen om te beginnen . Ze zijn afkomstig uit The Anger Diet die een stap per dag biedt gedurende dertig dagen . Deze volgende richtlijnen zijn eenvoudig , maar krachtig. Waarom niet proberen vandaag en zie . Een eind maken aan de oorlog
1 ) Stop Verwijten  Het is volkomen zinloos om jezelf of de ander de schuld . Beschuldigen houdt je tegen de waarheid te zien . Terwijl we bezig met een vinger , en het maken van de andere schuldig voelen , kunnen we niet zien wat er werkelijk aan de hand . Beschuldigen is een manier om de strijd in leven te houden . Neem een ​​vakantie blaam voor een dag. In plaats van het denken van alle manieren waarop de persoon heeft je pijn je ogen open houden om te zien hoe je kan stoken het vuur . Focus op wat de persoon voor u heeft gedaan , in plaats daarvan , de manieren waarop ze soort zijn geweest .
2 ) Realiseer de prijs die u betaalt voor deze gevechten Tenzij we echt beseffen het vreselijk tol gevechten neemt op ons , zullen we automatisch voortgezet. Eerlijk kennis te nemen van de gevolgen elk gevecht brengt , wat het doet om je lichaam , geest en ziel . Vraag dan doe ik dit echt wil ? Heb ik genoeg geleden ? Waarom niet stoppen vandaag?
3 ) weet dat er een betere manier – Je moet weten dat er een betere manier om in een relatie te worden . Dit is de tijd om de weergave uit te breiden. Definieer succes als gelukkig in plaats van rechts. Leren van andere instrumenten en technieken die de de-escaleren woede en een positieve relatie voor u mogelijk .
4 ) Bouw een sterk gevoel van eigenwaarde
De basis van alle goede relaties is een gevoel van waardigheid , een verlangen om te eren , gift en plezier jezelf, en om hetzelfde te doen voor de andere . Kiezen voor dit soort van relatie en loslaten van alles wat het verzet .
Als we de moed te laten gaan van woede , niet alleen onze gezondheid te verbeteren , maar al snel merken we vele soorten van prachtige , nieuwe mensen en ervaringen invoeren van ons leven. We trekken wat we ons richten op . Wanneer we ons richten op welzijn , vergeving en liefde , dat is wat ons leven vullen

Authored by: Gabrielle Vaartjes

Geef een reactie