Ruzie met vriendinnen

Vriendschap is naast liefde een van de meest belangrijke dingen in het leven. Zonder vriendschappen kan jij je al snel alleen gaan voelen en dat moet jij natuurlijk altijd zien te voorkomen. Vriendschappen kunnen een hoop plezier en lol in jou leven brengen. Een vriendin waar je alles aan kan vertellen, eentje die je in alles kan vertrouwen, is een van de meest veilige gevoelens die je kan bereiken.

Maar helaas is vriendschap net zoiets als liefde. Wanneer het goed gaat is het fantastisch en super leuk, maar het wil ook wel eens mis gaan. Er is vrijwel niets zo vervelend als ruzie hebben met je beste vriendinnen. Dat kan erg vervelend zijn en ook een hoop onzekerheid met zich meebrengen. Terwijl het vaak helemaal om niets gaat. Herken jij je hierin? Lees dan snel verder! Ik ga jou helpen bij het oplossen van jou ruzie. Want opgelost moet het natuurlijk zeker worden.

Wat een van je vriendinnen ook heeft gedaan, ooit was ze een goede vriendin van jou en er zal dus altijd iets van een reden zijn voor haar acties. Vraag haar hier naar. Gewoon zodat je weet wat er achter haar acties zat. Wanneer het andersom was is het verstandig contact op te nemen met jou vriendinnen en uit te leggen waarom jij deed wat je deed. Vermeld hierbij altijd dat je het heel naar vind hoe het nu is gelopen. Op die manier zeg je niet dat je fout zit, maar laat je wel blijken dat je het graag wilt oplossen.

Doe dit soort gesprekken absoluut niet via de telefoon. Ga altijd even bij elkaar langs. Zo maak je het veel persoonlijker en in het echt kan je ook veel beter de emoties van een ander zien. Zo kunnen jou vriendinnen echt zien dat je het meent en het wilt goed maken. En andersom ook. Het is een stuk fijner wanneer iemand recht in jou gezicht sorry zegt dan door de telefoon.

f1 f2 f3 f4 f5

weheartit.com

Authored by: Lisa de Graaf

Geef een reactie