Ryan Reynolds onthult de mogelijke babynamen

De laatste tijd wordt de babybump van Blake Lively steeds vaker gespot. De buik wordt steeds groter en ronder, dus er moet worden nagedacht over een leuke babynaam! En in Hollywood kiezen ouders niet voor namen als Bart of Anna. Nee, namen moeten exclusief en opvallend zijn. Acteur Ryan Reynolds, vader van de baby, besprak met de Canadese TV show etalk de mogelijke babynamen.
“On the plane over here I was trying to think of baby names, I don’t want a name that’s anything pretentious or, like, Hollywood-y. So I’m going with Excalibur Anaconda Reynolds …that’s if it’s a girl.” grapte de acteur. Als de baby een jongen wordt zal hij met de naam Bruce Jenner door het leven gaan als het aan Reynolds ligt.

Wat de echte babynaam zal worden is nog niet bekend. Er is een grote kans dat dezse naam bekend gemaakt zal worden via de website van Blake Lively, Preserve, waar ze ook de zwangerschap openbaar maakte.

Misschien haalde je even je wenkbrauw op bij het lezen van de naam Excalibur Anaconda Reynolds, maar in Hollywood lopen er heel wat kinderen rond met aparte namen. Zo gaat de zoon van Micheal Jackson door het leven met de naam Blanket, heet het dochtertje van Kim Kardashian en Kanye West North West, de zoon van Jason Lee draagt de naam Pilot Inspektor en heet het kind van Ashley Simpson en Pete Wentz Bronx Mowgli.

baby