SALE is begonnen

De kerstdagen zijn weer voorbij, tijd voor sale dus. Bijna elke winkel heeft grote rode borden in de etalage hangen met grote letters of cijfers om kortingen aan te geven. Als je je slag wilt slaan, moet je nu snel naar de stad gaan! De meeste winkels doen ook de feestjurkjes in de korting, dus als je nog iets zoekt voor oud & nieuw kun je nu nog iets leuks vinden voor een kleine prijs! Ook ik heb vandaag mijn slag geslagen, de schreeuwende etalages kon ik niet weerstaan.

Dit keer heb ik ook echt alleen producten gekocht die in de korting waren, het is namelijk nog al verleidelijk om al vast de lente mode te kopen. Het is namelijk helemaal niet koud, dus een dikke trui is niet echt een must op dit moment. Toch heb ik een heerlijke dikke trui gekocht en een paar andere tassen vol met spullen. Ik kan er weer tegen aan!

saleshop2

Authored by: Celine

Geef een reactie