Sarah Gadon is ASOS Magazine

Sarah Gadon is een naam die je misschien nog niet erg vaak hebt gehoord, maar als je weet wie haar mannelijke tegenspelers waren wordt je onmiddellijk jaloers. De blondine heeft onder andere  Robert Pattinson en Jake Gyllenhaal als tegenspelers gehad in haar films. Nog een reden om een beetje jaloers te zijn: ze staat op de cover van ASOS Magazine, het maandelijkse tijdschrift van de kledingketen.

De 27-jarige draagt in de foto’s kleurrijke items met een enorm diversiteit in materiaal. De kleding die Sarah Gadon draagt hebben bijna allemaal een oversized model waardoor de actrice er nonchalant en stoer uitziet in de foto’s. Opvallend zijn ook de twee leuke tasjes waarvan een in de vorm van een hondenkop is en de andere tas is een donkergroene enveloppe bag met panterprint van Monki.

Sarah Gadon is de cover star en heeft daarom ook een interview in het ASOS Magazine. In dit interview bespreekt de uitgebreid hoe het werken met Robert Pattinson en Jake Gyllenhaal. In het interview komt ook Sarah’s persoonlijke kledingstijl ter sprake en doet ze uit de doeken wie haar favoriete designers zijn. Tussen alle drukte door is Sarah ook nog eens een studente, ze mocht van haar ouders niet meteen na de middelbare school beginnen met studeren. Sarah Gadon vertelt dat ze daar nu achteraf toch wel blij mee is en dat ze het studeren ook zeker niet op wil geven.

Je leest het hele interview op de website van ASOS, hier is het ASOS Magazine gewoon gratis te lezen!

1

2

3

4