Scarlett Johansson in geheim getrouwd?

Scarlett Johansson: bekende Amerikaanse actrice die je vast wel kent van onder andere de films Lucy, The Avengers of He’s Just Not That Into You. Scarlett Johansson verscheen dinsdagavond samen met haar tweelingbroer Hunter op het benefietgala dat zij samen hadden georganiseerd. De geruchtenmolen is weer heftig gaan draaien want de actrice werd met iets heel bijzonders gespot.

Scarlett droeg naast haar verlovingsring namelijk een nieuwe, andere ring. Op deze manier zijn er geruchten ontstaan dat ze misschien wel in het geheim in het huwelijksbootje is gestapt met haar boyfriend Romain Dauriac. De twee zijn al meer dan een jaar verloofd en in september beviel Scarlett van haar eerste kindje: dochtertje Rose. Het zou niet eens heel gek zijn als Scarlett echt is getrouwd, de actrice houdt haar privé-leven namelijk erg uit de spotlights.

Tot twee maal toe sleepte de actrice de titel ‘Sexiest woman alive’ in de wacht en nu wist de actrice deze titel weer eer aan te doen. De actrice zag er prachtig uit op het event en is weer helemaal in vorm na de bevalling. Daarnaast showde ze maar al te graag haar nieuwe korte coupe, wat haar overigens erg goed staat, en ze straalde van oor tot oor.

dae3d9523ad91e265a8e09a93c0ec80d

Scarlett en haar tweelingbroer Hunter

Bron: Pinterest