Scharrel relatie

We maken het vast allemaal wel eens in ons leven mee, iemand in jou direct omgeving heeft een scharrel relatie of jij zelf hebt er een! Een scharrel relatie is absoluut niet te vergelijken met een echte relatie. Wanneer je met elkaar scharrelt, wil dat zeggen dat je wel met elkaar bezig bent, tijd met elkaar door brengt, maar het vaak met name gaat om de lust en de verzadiging die je bij de ander vind, dan om echte liefde. In scharrel relaties komt houden van dan ook zelden voor en wanneer het voorkomt is dat ook vaak de reden dat het mis gaat.

Desondanks kan een scharrel relatie wel heel erg leuk zijn. Wanneer jou vorige relatie net ten einde is, is het vaak wel fijn wat vrijblijvende aandacht te krijgen van jongens zonder direct hoge verwachtingen van anderen en dingen te moeten. Dan is een scharrel relatie perfect. Toch moet je wel heel erg uitkijken met scharrel relaties. Het kan namelijk ook voor een hoop ellende zorgen. Wanneer jij of degene waar jij en scharrel relatie echt verliefd wordt kan dat voor veel verdriet zorgen. Want vaak heeft de ander dit in een scharrel relatie niet waardoor jou liefde onbeantwoord zal blijven. Dan kan een scharrel relatie erg nadelig zijn voor jullie allebei. Pas hier dan ook goed voor op en denk hier van te voren goed over na.

Begin nooit, maar dan ook echt nooit, een scharrel relatie om jou ex jaloers te maken. Dit gebeurt helaas erg vaak, maar werkt vaak eerder de andere kant op. Wanneer jij direct na het uit is met je vorige vriend een scharrel relatie begint voor de ogen van je ex en hem jaloers probeert te maken, zal hij eerder nog harder bij je weg rennen dan weer verliefd op je worden. Dan kan je beter even wachten met het beginnen van een nieuwe relatie met iemand anders. Onthouden dus.

d1 d2 d3 d4 d5

weheartit.com

Authored by: Lisa de Graaf