Setjes van kleding

Kan jou kleding kast wel een oppepper gebruiken en ben jij een beetje klaar met al jou zomerkleding van vorig jaar? Ga dan lekker winkelen en haal een leuke collectie nieuwe zomer kleding in huis! De zomer komt er namelijk weer aan en dat betekent dat alle lange broeken en dikke truien weer achter in de kast mogen worden geschoven en plaats kunnen maken voor vrolijke jurkjes en korte broekjes en rokjes. En vergeet vooral de bikini en de accessoires niet!

Ben jij een beetje inspiratieloos? Geen paniek! Ik ga jou helpen bij het opdoen van wat nieuwe inspiratie wat betreft zomer kleding.

Allereerst zou ik je willen aanraden te gaan voor een setje kleding met veel kleur. Kleurtjes mogen namelijk weer volop gedragen worden! Het is gedaan met alle sombere donkere en neutrale kleuren en het is weer tijd voor vrolijke frisse en lichte kleuren! Goede voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld de kleuren oranje, geel, rood en ga zo nog maar even door. Ga voor lekker fel en wees niet bang nieuwe kleuren met elkaar te combineren!

Deze look vind ik persoonlijk erg mooi. Het is een elegante nette look die op veel verschillende momenten gedragen kan worden. Het is bijvoorbeeld ook een erg geschikte look voor een nette gelegenheid als werken, maar kan ook prima gedragen worden naar een feestje. Wissel de ballerina’s dan om voor een paar hoge hakken en koop er een paar opvallende sieraden zoals lange kettingen bij.

Deze look is een echte must have voor elke vrouw die er graag fashionable uit wilt zien! Vooral het korte broekje is een echte must voor elke kledingkast. De felle kleur van het broekje valt lekker op en staat erg mooi wanneer jij benen lekker zijn bij gebruind door de zon. Met dit broekje aan weet jij zeker dat je een hoop blikken zal trekken! En wie wil dat nou niet?

Vrolijk, elegant en erg vrouwelijk.

Dé look van deze zomer!

weheartit.com

Authored by: Redactie