Shabbies voor elke vrouw

Iedereen kent ze wel. De fel begeerde Shabbies Amsterdam. Hoge bruine lere laarzen. En daar zit dan ook de denk fout! Naast hoge bruine laarzen verkoopt Shabbies Amsterdam nog veel meer! Je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het in hun collectie. Wist jij bijvoorbeeld dat er ook rode Shabbies zijn?

assem.nl

Hartstikke leuk voor onder een donkere broek! Ga voor een halfhoog model in plaats van de hoge laarzen. Het voorjaar komt eraan en dan zijn de hoge laarzen net iets te warm.
De hakken maken in 2013 ook weer helemaal hun come back. Iest waar wij als vrouw natuurlijk erg blij mee zijn. Hakken laten de benen langer en dunnen lijken en geven elk outfit een sexy look. In plaats van een standaard hak kan je ook gaan voor een blokhak.

bysmits.com

Het fijne aan een sleehak is dat de schoen vele malen lekkerder loopt. Dit komt doordat je met een sleehak veel meer grip en steun hebt dan met een naaldhak.
Ben jij niet zo van de hakken? Ga dan voor een plat model, maar kijk wel uit dat je er geen platvoeten in krijgt. Kies daarom voor een donkere kleur, hierdoor lijken je voeten kleiner.

assem.nl

Wat ook weer helemaal terugkomt dit seizoen zijn de laarsjes met veters. Nu zou je denken dat Shabbies Amsterdam niks met veters te maken hebben, maar het tegendeel is bewezen!

schoenen-aanbieding.nl

De veters geven het laarsje net dat beetje extra’s. Dit soort enkel laarsjes zijn ook ontzettend leuk om onder een rokje te dragen.

Al die lage laarsjes niks voor jou, maar wil je ook niet met donkere hoge laarzen de lente in? Ga dan voor een hoge Shabbie in lichte kleur.

assem.nl

Deze beige laars is van een zachte su├Ęde gemaakt. De laars heeft een rubberen zool en naar eigen ervaring kan ik vertellen dat hij hemels zit! Je betaalt wat, maar dan krijg je ook wat. Een schoen die eindeloos meegaat, heerlijk zit en ook nog eens fantastisch staat. Wie wil dat nou niet? Shabbies zijn tijdloos en daarmee zijn ze een echte investering voor jou schoenencollectie.

 

 

Authored by: Redactie