Shakira’s nieuwe geur: Rock

Shakira heeft al een reeks aan geuren uitgebracht de afgelopen jaren. Ondertussen bleef ze maar albums maken, kreeg ze een relatie en haar eerste kind met de Spaanse topvoetballer Gerard Piqué, is ze zwanger van haar tweede kindje met hem en maakte ze reclame voor verschillende merken als Oral B en Activia. En dat, na de bevalling, in een strak lichaam.

Haar nieuwste geur heet Rock is het 6e geurtje dat ze uitbrengt. Eerdere geuren van haar zijn: Elixir, Elixir Wild, S by Shakira, S eau Florale, S aqua en nu deze dus. Rock is een energieke, sensuele en rockachtige geur. Als Shakira op het podium staat met de energie, sensualiteit en rock attitude explodeert er een sfeer en magie wanneer ze ook nog eens haar gitaar in haar handen heeft. Haar muziek is overal te horen, iedereen voelt zich aangetrokken door de vibes van de rockster. Dit is precies wat Shakira wilt bereiken met dit geurtje.

De noten zijn als de beste. De topnoten bestaan uit bergamot, tangerine, lemon en passievrucht. Het hart bestaat uit jasmijn, tiare en oranje bloesem, gevolgd door de basisnoten die bestaan uit cedarwood, patchouli, musk en amber.

De flacon is er ook zeker eentje die je wilt hebben. Het is als een ster van een rockchick. Op de verpakking staat die ster dan ook afgebeeld met een elektrische gitaar erbij.

De launch party van deze geweldige geur was op 9 oktober 2014 in Barcelona.

perfume 1625461_10152878258769560_8801134394765091007_n

img-top