Shay Mitchell rockt stoere looks voor Flaunt

Shay Mitchell ken je waarschijnlijk beter als Emily Fields uit de tv-serie Pretty Little Liars. Haar karakter Emily Fields is een nuchter meisje met een niet al te opvallende kledingstijl. Als je de shoot die Shay Mitchell heeft gedaan voor Flaunt magazine ziet, herken je het karakter Emily Fields niet meer terug.

Poseren voor een magazine is niet onbekend voor Shay. Voordat ze met acteren begon werkte deze Canadese actrice met Filipijnse afkomst als model in steden als Hong Kong, Bangkok en Barcelona. Later keerde ze terug naar Toronto om acteerlessen te nemen en kreeg ze langzaam aan steeds meer rollen in films en series. Maar dat Shay Mitchell het poseren niet verleerd is bewijst ze in de foto’s van Flaunt Magazine.

Shay Mitchell draagt kleding in voornamelijk donkere kleuren zoals zwart, donkerpaars andere donkere tinten. De edgy kleding in combinatie met het duistere decor krijgt de shoot een mysterieuze uitstraling. De actrice draagt een hele donkerrode tint lippenstift en haar haar is in een wetlook naar achter gekamd.

In het magazine vertelt Shay Mitchell over hoe het is om een homoseksueel personage te spelen en wat voor reacties ze hierop krijgt.

Bekijk de foto’s van Shay Mitchell voor Flaunt Magazine hieronder:

shay1

shay2

shay3

Shay Mitchell / Flaunt