Shay Mitchell voor Glamour

Shay Mitchell poseert voor de nieuwe cover van de Mexicaanse uitgave van Glamour. En het is maar goed dat het magazine Glamour heet want Shay is één en al glamour.

Shannon Ashley Mitchell aka Shay Mitchel is te zien op de nieuwe cover van Glamour. Met haar getinte huid en felrode lippen schittert ze in verschillende outfits. Terwijl ze poseert aan het zwembad, op bed of op een stoel komen zijn haar vrouwelijke figuren goed te zien. Ze straalt een sterke, onafhankelijke zakenvrouw uit. De fotograaf van deze fotoshoot was Frankie Batista en de styling is verzorgd door Ricky Bennick. De actrice draagt outfits als een kanten top, een rok met pailletten en prachtige jurken.

Shay is 27 jaar geleden geboren in het plaatsje Ontario, Canada. Haar moeder is van Filipijnse afkomst en haar vader is Iers/Schots. Shay begon haar carriere als model en vloog de hele wereld over. Ze is uiteindelijk toch terug gegaan naar Toronto om acteren te studeren. In 2009 kreeg zij een gastrol in de serie Degrassi en dat zelfde jaar nog heeft zij een contract getekend bij de ABC Family. Nu is ze bekend van de drama-serie Pretty Little Liars. Daarin speelt zij de rol van Emily Fields.

De prachtige foto’s van de fotoshoot kan je hieronder zien.

shay-mitchell-2014-photoshoot01 shay-mitchell-2014-photoshoot02 shay-mitchell-2014-photoshoot03 shay-mitchell-2014-photoshoot04 shay-mitchell-2014-photoshoot05 shay-mitchell-2014-photoshoot06 shay-mitchell-2014-photoshoot07