Shop Suggestion: bloemen oorbellen River Island

Ben jij opzoek naar te gekke oorbellen? Of ben jij een enorme fan van alles wat met bloemen te maken heb? Dan zijn deze oorbellen misschien wat voor jou! Dit artikel staat in het teken van prachtige bloemen oorbellen, want wat is nou vrolijker dan een paar bloemen in je oren? Wij worden er in ieder geval erg happy van, zoals Pharell Williams zou zeggen.

De River Island heeft een gigantische collectie aan sieraden en je kan soms door de bomen het bos niet meer zien. De collectie van de River Island bestaat vaak uit grote en uitbundige sieraden, maar soms hebben ze ook wat rustigere sieraden zoals deze knopjes. Dit keer is het niet the bigger the better but less is more!

Met deze bloemenknopjes zal jij je outfit net even dat extra’s geven. De bloemen oorbellen zijn verkrijgbaar in verschillende zomerkleurtjes met hier en daar wat diamantjes. Je kan deze bloemen oorbellen ook gemakkelijk dagelijks indoen en zijn niet alleen geschikt voor speciale gelegenheden en daarom zijn ze zo leuk! Shop deze pareltjes bij de River Island online of in de winkel!

 

648387_main

River Island €2,-

650659_main

River Island €6,-

650668_main

River Island €13,-

650651_main

River Island €5,-

648402_main

River Island €2,-