Shop suggestion: 30% korting op alle items van Deens fashionlabel

Becksondergaard, hoofdfoto

Ken jij het merk BeckSondergaard uit Denemerken al? Het Deense merk bestaat inmiddels enkele jaren, maar is bij velen nog niet bekend.  BeckSondergaard heeft echter een geweldig assortiment bestaande uit, onder andere, tassen, shawls en telefoonhoesjes.

Wij zijn op de redactie helemaal weg van de fijne items van BeckSondergaard. Deense labels staan vaak voor hoge kwaliteit en dat zien we zeker terug. Zo zien we prachtige zijde, wollen en leren items in de collectie voorbijkomen.

De shawls van BeckSondergaard zijn een musthave voor de zomer. Het zijn luchtige shawls met fleurige printjes, perfect voor de zomer! Combineer de shawl met een simpel wit jurkje en paar sandaaltjes en je outfit is af. BeckSondergaard heeft ook prachtige tops met fleurige prints in haar collectie, zoals een witte tee met twee zwanen in koraalrood. Combineer de top met een paar witte shorts en je bent ready for summer.

Het enige wat nu nog ontbreekt is een beach bag. Maar ook die kun je vinden bij BeckSondergaard. Ze hebben bijvoorbeeld een prachtige oranje tas. De tas is lekker groot, zodat je er alles in kwijt kunt. De opvallende kleur is exactly what we need in summer.

Als je nu iets bestelt van BeckSondergaard bij Tootz.nl krijg je maar liefst 30% (!) korting. Genoeg reden dus om even online een kijkje te nemen.

Welk item is jouw favoriet?

Becksondergaard (2)

BeckSondergaard. € 58,80.

Becksondergaard

BeckSondergaard. € 37,80.

Becksondergaard (3)

BeckSondergaard. € 34,30.