Shop suggestion: bikini met floral print van Topshop

Met de laatste examens en tentamens in het vooruitzicht, is het tijd om echt aan de zomer te denken. De summer holidays komen steeds dichterbij en dat betekent dat het tijd is om je koffers te pakken en de zon tegemoet te gaan. Heb jij nog een bikini nodig om je summer wardrobe aan te vullen? Dan is deze shop suggestion wellicht iets voor jou.

Deze zomer straal je in een bikini van Topshop. Topshop heeft de meest prachtige bikini’s in haar collectie. Ons oog viel op deze bikini met floral print.

De bikini heeft een fiftees feel met een haltertop met strik en een broekje met hoge taille. De bikini doet ons denken aan sexgodin Marilyn Monroe.

De bikini is wit en heeft een fleurig printje met roze en oranje bloemen. Get that summer feeling. De bikini heeft afneembare bandjes. Ideaal voor een middagje zonnen op het strand. Je hoeft niet topless te gaan en kunt toch strepen voorkomen.

Je kunt de bikini prima combineren met een wit jurkje als je bijvoorbeeld naar het strand gaat. Een paar bruine sandaaltjes eronder en je outfit is af.

De bikini is online verkrijgbaar bij Topshop.

Wat vind jij van deze shop suggestion?

Bikini Met Floral Print, Topshop

Topshop. € 44,00.