Shop Suggestion: basketbal jurk

Wat vinden jullie van deze te gekke basketbal jurk? Het voetbal is nog bezig, maar we kunnen schitteren in deze basketbal jurk! De trend van het moment zijn shirts, jurken en tops met cijfers.

De zo geheten ‘basketbal look’. Wij zijn fan van deze trend, want het is vrouwelijk maar sportief tegelijk. Het shirt is een lange jurk met zwart witte bandana print met cijfers op de voorkant en strepen op de mouwtjes.

Het jurkje is afkomstig van de Only en is slecht €26,95. Het leuke van dit items is dat je hem op verschillende manieren kan combineren en dus verschillende looks kan creëren met dit pareltje.

Je kan bijvoorbeeld de stoere look blijven vasthouden en de jurk combineren met een paar toffe sneakers eronder, eventuele kniesokken of panty. Wil je het liever wat vrouwelijker maken?

Ga dan voor de look a la Rihanna en combineer de jurk met veel accessoires en een paar stoere pumps eronder. Rihanna is vooral fan om zo’n jersey te combineren met haar strappy heels.

Ben jij nou ook verliefd geworden op dit jurkje van de Only? Neem dan snel even een kijkje op de website of ga even langs bij de dichtstbijzijnde Only! Have fun shopping girls!

15094830_Black_441311_001_ProductLarge

Only €26,95