Shop suggestion: Beardify baardmuts

Ben je hard opzoek naar een cadeautje voor je vriendje of je broer? Wij hebben het perfecte cadeau voor je gevonden: de baardmuts. Dit is een muts die op een stijlvolle manier je gezicht extra goed beschermd tegen de kou.

De mutsen zijn perfect voor het koude weer hier in Nederland en is de perfecte accessoire voor op de piste. Word het je iets te warm? Maak dan de baard los met de knopen aan de binnenkant van de muts.

De mutsen worden geproduceerd en verkocht door Beardify.nl. Deze website is pas sinds 17 november online, maar is nu al super populair.

Wat wij, naast de leuke ontwerpen, zo leuk vinden aan Beardify is het feit dat de mutsen duurzaam geproduceerd en verpakt zijn. Zo houd je er ook nog een goed gevoel aan over.

Beardify verzend de mutsen gratis. Bovendien heb je je favoriete muts de volgende dag al binnen als je voor 17:00 uur betaald met Paypal.

Heb je vragen over de baard mutsen? Ga dan naar hun Facebook pagina.

De baardmuts is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: grijs, oranje, geel, en blauw. Bekijk ze hieronder. Welke vind jij het leukste?

Beardify Grey €15,99

jj1-500x400

Beardify Orange €16,99

jjjj1-500x400

Beardify Yellow €16,99

jjj1-500x400

Beardify Blue €16,99

j1-500x400