Shop suggestion: bloemen shirt

Iedere dag zoeken wij de leukste shop suggestions voor je uit en plaatsen we ze op de site. De shop suggestion van vandaag is het vrolijke T-shirt met bloemenprint van Mode Musthaves.

Het leuke T-shirt heeft een mooie vrolijke bloemenprint en een opdruk. Met dit shirt sla je twee trends in één klap, want zowel de bloemenprint en de tekst op het shirt is helemaal hot dit seizoen. Het shirt is valt een beetje losjes. Wel is het shirt in one size, maar hij past bijna iedereen. Voor degene met de maat S valt hij iets losser en bij iemand met maat L ietsje strakker. De top is 62 cm lang.

Het leuke shirt kan je op verschillende manieren dragen in de zomer, maar ook op de koudere dagen. Hij staat erg leuk op een strakke skinny jeans met een leren jack erover. Maar ook gecombineerd met een hoge rok  en een paar sandaaltjes staat dit shirt erg leuk.

Hebben jullie dit leuke T-shirt met bloemenprint al in huis gehaald? Bekijk het shirt hieronder en shop hem snel bij Mode Musthaves voor € 19,95. Wat vinden jullie van het shirt met bloemenprint?

bloemenshirt

 

Mode Musthaves. € 19,95.