Shop suggestion: brede halsketting

Iedere dag om 21:00 uur plaatsen wij een leuke shop suggestion op de site, die je zeker niet mag missen. De shop suggestion van vandaag is een perfecte toevoeging aan je eigen verzameling aan sieraden. Statement kettingen zijn niet meer weg te denken uit ons huidige mode beeld en gelukkig kwamen wij online deze leuke statement ketting tegen.

De ketting heeft gevlochten details en onderaan de ketting hangen spikes. De ketting heeft een donker zilveren coating. De kettingen hebben vaak een wat kortere lengte, die wel makkelijk is te verstellen met het sluitinkje. De statement ketting hangt mooi in de hals en trekt de aandacht.

Deze mooie halsketting kan je op verschillende manieren dragen. Op een normale dag staat deze ketting perfect op een zwart of wit T-shirtje met tekst opdruk. ´S avonds combineer je deze ketting met een mooi jurkje en jij bent klaar om te gaan. Met deze statement ketting zijn alle ogen in ieder geval op jou gericht.

Hebben jullie al een mooie brede halsketting in huis? Bekijk de mooie ketting hieronder. De ketting is ook erg budget proof, je shopt hem snel hier online voor 12,95. Wat vinden jullie van de statement ketting?

halsketting

Costes. 12,95.