Shop Suggestion: crop top met tekst

De trend van het moment is zeker wel de crop top. Een simpele top die voor de helft lang is zodat je buik goed zichtbaar is. Je kan hem natuurlijk ook zo combineren dat dat niet hoeft. De crop top staat namelijk perfect met een high waisted short of een hoge kokerrok á la Kim Kardashian.

Wij van de redactie, en ik denk met ons veel meiden, zijn gek op deze crop top trend! Wij krijgen al de nodige zomerkriebels van deze items en zo ook van deze crop top van de Pull&Bear. Deze crop top is zo leuk door de Miami tekst en de doorzichtige bloemen mouwtjes. Je slaat dus twee vliegen in een klap met deze crop top, want bloemenprint is ook weer helemaal trending deze zomer.

Maar hoe combineer je dit pareltje? Wij zijn van mening dat je hier juist een kleurrijk broekje/rokje onder moet dragen. Ga juist niet voor wit, want dat haalt het effect van de crop top weg. Combineer hieronder een fel geel, roze of groen brokje en rokje en je zal zien dat de top veel beter tot zijn recht komt. Shop dit item nu op de website van de Pull&Bear of ga even langs bij de nieuwe winkel in Amsterdam!

5249361805_2_4_1-803x1024

Pull&Bear crop top met tekst €14,99