Shop Suggestion: denim jumpsuit met korte mouw

Denim en jumpsuit samen, een betere combinatie is er denk ik niet. Denim items zijn stoer, tijdloos en jumpsuit zijn zomers en gemakkelijk. Deze combinatie samen zorgt voor een tijdloze klassieker die je deze zomer gemakkelijk kan dragen en combineren. Doordat de jumpsuit van denim gemaakt is hoef je ook niet al teveel denk werk te doen met combineren.

Alles staat namelijk op of onder de jumpsuit. Je kan uit alle kleuren van de regenboog kiezen en nog staat het goed op dit pareltje. Het leuke van de denim jumpsuit is ook dat je er alle kanten op mee kan gaan. Je kan namelijk kiezen voor een wat stoerdere look door de jumpsuit te combineren met sneakers. Wil je juist voor een wat elegantere look gaan? Kies dan voor hakken, zoals de strappy heels á la Rihanna, en voor de finishing touch een grote zwarte hoed.

Wil je dus echt voor een tijdloze klassieker gaan deze zomer? Dan is dit juweeltje van de Zara echt wat voor jou. Neem snel even een kijkje online of ga langs bij de dichtstbijzijnde Zara. Have fun shopping lady’s!

4406053406_1_1_1

4406053406_6_1_1

Zara €59,95