Shop Suggestion: donkerblauwe jumpsuit met schakelkettingen

Wat vind je van deze donkerblauwe jumpsuit met schakelkettingen van de Zara? Dit juweeltje behoort tot de nieuwe zomercollectie van de Zara and we are loving it! Een goede jumpsuit is haast net zo essentieel geworden als een little black dress, omdat een jumpsuit fabulous en super gemakkelijk is voor de zomer.

De jumpsuit gaat al een lange tijd mee, maar elke zomer komen er weer nieuwe varianten op. Zo had je een tijd de jumpsuits met felle prints en drukke prints en nu zijn de jumpsuits wat rustiger maar wel met leuke details. Deze donkerblauwe jumpsuit van de Zara is rond de hals versierd met zilvere schakelkettingen. Zo hoef je niet meer na te denken over welke ketting je moet dragen, want die zit er al op!

Je outfit heeft dan ook niet veel poes pas meer nodig, want de jumpsuit op zich is al leuk genoeg. Je hoeft dus alleen nog maar na te denken over de schoenen of eventuele hoed/zonnebril. Qua schoenen zouden wij kiezen voor leuke slippertjes in dezelfde kleur als de jumpsuit. We are in love with it! Jij ook? Kijk dan snel even online bij de Zara of ga even langs. Have fun shopping lady’s!

2834354401_2_1_1

2834354401_6_1_1

€59,95