Musthave: festivaltas met kralen en franjes

Hold on because festivals are coming! Wij kunnen niet wachten op de zomer en vooral niet op de aankomende festivals. Er staan er aardig wat op de agenda en voor elk festival moet je natuurlijk een echte fashionista outfit hebben!

Bij een echte fashionista outfit hoort natuurlijk ook een echte fashionista tas. Wat dacht je van deze tas van de River Island. De tas heeft de nodige franjes en is versierd met vrolijke kraaltjes van top tot teen. De tas is een echte eye catcher voor op elk festival. Als sta je mee te zingen op Pink Pop, schud je je heupen los op Latin Village of ben je aan het stampen op Extrema. Met deze tas kan je elk festival aan.

De tas heeft een prachtige kleur die elke outfit af zal maken en de nodige hoofden doet laten draaien. De tas is niet te groot en niet te klein, maar kunnen net die broodnodige dingetjes in zoals je zonnebril, zonnebrand, mobiel en portemonnee. We are loving this one! Shop dit juweeltje nu op de webshop van de ASOS en kijk bij de items van de River Island. Have fun shopping lady’s!

image3xxl

image1xxl

River Island via ASOS.com €84,50