Shop suggestion: grijze top met bloemen en opdruk

Iedere dag zoeken we de leukste shop suggestions voor je uit en plaatsen wij die op Kleding Insider. De shop suggestion van vandaag mag je niet aan je voorbij laten gaan! Namelijk deze leuke grijze top met bloemen en opdruk, die we tegen kwamen bij de nieuwe artikelen van de Mode Musthaves.

Het is een grijze mouwloze top waar ‘Flower City’ op gedrukt is in leuke gebloemde letters. De top is lekker zomers door de vrolijke bloemen erop en perfect te dragen met het warme weer. Deze leuke top kan je op verschillende manieren combineren. Zo staat de top erg leuk met een kort denim short, maar ook in combinatie met een hoge leren skater rok draag je deze top prima. En op de koudere dagen draag je de top  met een stoere skinny jeans en een paar sneakers eronder voor een sporty look.

Hebben jullie deze leuke top al online gespot bij de Mode Musthaves? Bekijk de leuke top met bloemen hieronder en shop hem snel online bij Mode Musthaves voor €19,95. Wat vinden jullie van de grijze top met bloemen en opdruk van Mode Musthaves?

6338flowertop

Mode Musthaves. €19,95.