Shop suggestion: high waisted skirt van Forever21

Het is 21:00 uur en weer tijd voor een leuke shop suggestion, die je niet mag missen. Hoge rokken zijn erg in deze zomer en daarom deze shop suggestion. De high waisted skirt van Forever21.

De rok zit hoog tot net over de navel en stopt een stuk boven de knie. De rok is erg nauwsluitend wat hem erg sexy maakt. Deze high waisted skirt is gemaakt van een licht glanzende bandage stof. Door de stof zit deze rok strak en omarmt hij je curves. De rok is verkrijgbaar in de kleuren rood en licht blauw.

De high waisted skirt is perfect om te dragen naar een feestje. Draag de rok dan in combinatie met een sexy zwarte crop top met kant en een paar stoere high heels eronder. Door de opvallende rode of licht blauwe kleur zijn deze rokken ook leuk te dragen op een zomerse dag. Draag de rok dan met een singlet en een jasje erover. Doe je sandaaltjes aan en jij bent ready to go.

Hebben jullie deze leuke rok al in huis? Bekijk de rok hieronder en shop hem snel voor €15,64 bij Forever21. Wat vinden jullie van de high waisted skirt?

 

skirt1

skirt4

 

skirt2

skirt3

Forever21. €15,64.