Shop suggestion: grijze top met short van kant H&M

Het is weer tijd voor een shop suggestion die je echt moet hebben. Wij kwamen deze leuke outfit tegen op H&M. Een grijze top met een zwarte kanten short.

De grijze top zonder mouwen is bedrukt met ´jaime les mouvais garcons´ in zwarte letters. De top kan leuk gedragen worden met een zwarte skinny broek op de koudere dagen, door de top ook een beetje in de broek te stoppen. Doe er nog wat sieraden bij voor een complete look.

Op de warmere dagen combineer je deze top met de zwarte kanten short van de H&M. Shorts zijn namelijk het perfecte item voor de zomer. Het is een kort short met elastiek in de taille. Verder heeft het short speelse kanten details. Maak je outfit af met een flaphoed voor een echte zomerse look. De kanten short is ook verkrijgbaar in het wit. Met de witte kanten short kan je gaan voor een wat vrouwelijkere look door het te combineren met een wijde blouse.

De outfit is online te verkrijgen en in de winkels van de H&M. Hieronder staan de foto´s, wat vinden jullie van deze outfit?

grijssinglet1

H&M. €12,95.

kantenshort

H&M. €19,95.

kantenshort1

H&M. €19,95.