Shop Suggestion: legergroene jumpsuit

Een jumpsuit in de kast wie heeft die nou niet? Een jumpsuit is tegenwoordig net zo essentieel als een little black dress. Een jumpsuit is tijdloos, past werkelijk waar overal bij en is heerlijk voor in de zomer. Met deze warme dagen is een jumpsuit heerlijk om in te lopen. Het is vaak van vrij luchtig materiaal gemaakt en staat perfect met de rest van je zomerse outfit.

Deze jumpsuit van de Topshop is in een prachtige legergroene kleur en is net even anders als alle andere jumpsuits and that’s why we love it! De jumpsuit heeft gekruiste bandjes aan de achterkant en zoals je bij het model ziet staat die prachtig bij de trend van het moment, namelijk de sandalen!

Sandalen, slippers, hakken, noem het maar op, alles staat onder de jumpsuit! Het is net voor welke look je wilt gaan en hoe je het liefst hem wilt combineren. Wij zijn fan van de sandalen look. Lekker simpel en luchtig en ready for the beach! Ben jij nou ook verliefd geworden op dit item? Neem dan snel even een kijkje op de webshop van de Topshop! Have fun shopping lady’s!

16U11FKHA_2_large

16U11FKHA_large

Topshop €59,-