Shop Suggestion: lichtblauwe jas met ritsen van de Zara

Ben jij nou nog opzoek naar een leuke tussen jas? Ben jij fan van de kleur lichtblauw? Of ben je gewoon naar iets leuks opzoek voor dit seizoen? Dan ben jij denk ik op het goede artikel terecht gekomen. Wij hebben namelijk een pracht exemplaar gevonden bij de Zara. Het gaat hier om een prachtige zomerse jas van de Zara. Het is een luchtige kleur blauw en wij van de redactie zijn er absoluut verliefd op.

De lichtblauwe kleur is weer is wat anders dan de kleur zwart of wit, wat zo standaard is, maar deze lichtblauwe jas is echt een beauty. De jas is ook nog is functioneel door zijn meerdere ritsen. Zo raak je dus nooit iets kwijt! De jas is perfect geschikt voor het weer van nu. Het is namelijk niet te koud en ook niet te warm, je kan deze dus gemakkelijk aan trekken. Ook valt die nog is perfect te combineren. Het is namelijk niet een hele moeilijke kleur maar zal op werkelijk alles staan. Met blauw kan je nooit verkeerd gaan!

Wat vind jij van deze beauty? Zou jij hem kopen of niet? Ga dan even snel langs bij de Zara of neem even een kijkje op de webshop!

2344819403_6_1_1

2344819403_2_3_1

2344819403_2_2_1
Zara lichtblauwe jas met ritsen 99,95