Shop Suggestion: luchtige broek met drukke prints

Zeg nou eerlijk wat zit nou lekkerder een skinny jeans of zo’n lekkere luchtige broek? Een luchtige broek natuurlijk! Maar zo’n broek moet er wel fabulous uitzien. We willen er natuurlijk niet uitzien alsof we niks aan onze outfit hebben gedaan en dat we zo ons nest zijn uitgerold. Met deze luchtige broeken met print van de H&M weet je zeker dat je er als een fashionista bij loopt!

Het fijn van zo’n broek is dat je er verschillende looks en stijlen mee kan creëren. Je kan zelf kiezen voor welke look je gaat door op de manier waarop je dit pareltje combineert. Wil je echt voor een zomerse dag gaan. Combineer de broek met print dan met een basic singlet in het wit of zwart, samen met bijpassende slippertjes of sandalen. Zo creëer je die echte beach look. Misschien nog als finishing touch een grote zonnebril of hoed.

Wil je een wat elegantere look creëren? Ga dan voor hakken en een blazer met matching t-shirt. Zo zie je dat je voor verschillende looks kan gaan met slechts 1 simpel item. Daarom zijn we zo verliefd op dit item van de H&M. Je kan nooit verkeerd gaan met zo’n luchtige broek met een drukke print.

hmprfdsod

hmfdsprod hmprodfd hmprod

H&M €14,99