Shop Suggestion: maxi jurk met knoop

Hoe vind je deze beauty van de Vero Moda? Het is een maxi jurk, wat betekent dat de jurk meestal tot aan je enkel komt of soms nog iets langer. Een leuke maxi jurk is net zo essentieel geworden als een little black dress.

We hebben tegenwoordig zoveel keuzes uit verschillende soorten maxi jurken dat het moeilijk wordt om keuzes te maken, maar we werden op slag verliefd op dit juweeltje van de Vero Moda. De jurk heeft namelijk net even iets anders dan alle andere maxi jurken, namelijk de knoop aan de linkerhelft van de jurk op de hoogte van je middel.

De jurk is een echte eye catcher en is ideaal voor deze warme temperaturen. Het leuke is dat je de maxi jurk bij verschillende temperaturen kan dragen. Als het nou echt te warm is draag je de maxi jurk zonder jas of vest en ga je voor de echte beach look.

Heb je een avondje uit en is het wat frisser, dan kleed je je jurk af met een vest of blazer en combineer je ze met hakken en eventueel wat sieraden hier en daar.

Ben jij nou ook verliefd geworden op dit juweeltje? Neem dan snel even een kijkje op de webshop van de Vero Moda of ga even langs.

10109770_LightGreyMelange_001_ProductLarge

10109770_Black_001_ProductLarge

Vero Moda €59,95