Shop Suggestion: open plateau schoenen H&M

WAUW! Deze nieuwe hakken van de H&M zijn echt te gek! Was je nou altijd al opzoek naar die ene te gekke plateau schoenen? Dan heb je ze misschien nu gevonden! Deze open plateau schoenen zijn anders dan alle anderen door de open achterkant en de open teen aan de voorkant, daarom is deze schoen juist zo leuk! De zwarte kleur maakt de schoenen nog stoerder, afgemaakt met een band om je enkels met een gouden detail.

Wij van de redactie zijn echt verliefd op dit paar. De trend van het moment heb je misschien al gezien, gelezen of ontdekt zelf, maar dat zijn de plateau schoenen. Je hebt plateau sneakers die tegenwoordig ook helemaal hip and happening zijn, maar je hebt ook de plateau hakken. De plateau hakken zijn helemaal gaaf voor de vaak grove zool die eronder zit. Deze hakken van de H&M heeft een hak van 11cm en een plateau van 3cm. De hakken zijn dus eigenlijk maar 8cm hoog en gemakkelijk om op te lopen!

Ben jij nou ook verliefd geworden op deze open plateau schoenen van de H&M? Kijk dan snel even op de webshop of ga even je bij dichtstbijzijnde H&M langs. Have fun shopping!

hmprod

 

hmpdsarod

H&M divided €29,95