Shop suggestion: playsuit met open rug van Mango

De jumpsuit is een item waar we niet meer omheen kunnen. Deze zomer zien we de jumpsuit in verschillende collecties voorbijkomen, zoals in de collecties van Zara en Mango.

Een zomerse variant van de jumpsuit is de playsuit. De playsuit heeft in plaats van lange pijpen korte pijpjes, waardoor hij zeer geschikt is voor hete zomerdagen.

Wij zagen op de redactie een prachtige playsuit voorbijkomen in de zomercollectie van de Mango. De playsuit kan op talloze manieren gecombineerd worden en is daarom een perfecte aanvulling op je summer wardrobe.

De korte jumpsuit heeft een simpel model en een elastische tailleband. De playsuit is wijdvallend, waardoor hij lekker comfortabel zit. Je kunt je er makkelijk in bewegen.

Op het eerste oog lijkt de playsuit heel simpel en misschien zelfs ietwat saai, maar zodra je je omdraait trekt de open rug van de playsuit meteen de aandacht. De playsuit heeft namelijk een diep rugdecolleté. Very sexy.

Combineer deze playsuit met een paar zwarte leren sandaaltjes en je bent klaar voor de zomer. De playsuit leent zich ook perfect voor een fancy dinner of een avondje uit. Vervang je sandaaltjes door een paar high heels en je ziet er geweldig uit.

Wij zijn op de redactie weg van deze korte jumpsuit en hebben hem zeker op onze wishlist staan.

Wat vind jij?

De playsuit is online verkrijgbaar en in de Mango winkels.

Playsuit Met Open Rug, Mango, 29.99

Playsuit Met Open Rug, Mango, 29.99 (2)

Mango. € 29,99.