Shop suggestion: rode bandage jurk

Het is 21:00 en weer tijd voor een leuk shop suggestion, die je niet mag missen. Heb jij binnenkort nog een feestje? Want daar is deze rode bandage jurk van Most Wanted in ieder geval perfect voor.

Het is een bandage jurk, dit houdt in dat de jurk erg nauwsluitend is bestaat uit strakke elastieken banden. Het jurkje is gemaakt van een wat dikkere corrigerende stof. Doordat de jurk zo nauwsluitend is, komt je lichaam mooi naar voren in de jurk. De korte mouwtjes rusten op de schouder, wat de jurk ook nog is erg sexy maakt. Op de achterkant zit een rits, dus maak je geen zorgen , jij past zeker in die jurk.

De kleur van de jurk is erg opvallend, namelijk rood, waardoor jij de show steelt op het feest. Hou het verder wel rustig met de sieraden, want die leiden te veel af van de jurk. Pak alleen nog je clutch en doe er een paar killer heels onder en jij bent klaar om te feesten.

Hebben jullie deze rode party dress al in huis? De jurk is online verkrijgbaar bij Most Wanted voor € 49,95. Wat vinden jullie van de rode bandage jurk?

rodejurk

Most Wanted. € 49,95.